Om mig

Jeg er uddannet fløjtenist fra Nordjysk Musikkonservatorium. Her bestod jeg i 2000 en klassisk musikpædagogik diplomeksamen.

Desuden har jeg en diplomeksamen i kunst og kulturformidling for børn og unge fra Universitet College Sjælland samt et enkelt diplomfag i projektledelse.

Da jeg i mange år har undervist på forskellige musikskoler rundt om i landet, har jeg en lang række kurser i blandt andet rytmik bag mig.

De senere år er jeg, både alene men også i samarbejde med andre gode kollegaer, begyndt at udvikle nyt materiale mere og mere, da jeg syntes det er svært at finde nyt og spændende materiale til instrumentalundervisningen.

Ud over mit eget projekt med at lave Min fløjtebog, er jeg med i to andre projekter:

Nodeboxen.dk er et projekt, hvor jeg sammen med Marie Hansen, udvikler teorimateriale på dansk som understøtter teoriundervisning i instrumentaltimerne. Dette materiale kan fint gå sammen med andre systemer som fx Music Mind Games og fungerer som en slags repetition af det man har gennemgået i timen.
Dette materiale kan findes på Facebook under navnet nodeboxen.dk og en del af materialet ligger til fri afbenyttelse.

Et andet projekt er Patchwork Musik. Her arbejder jeg sammen med komponist Mette Nielsen, om at skabe værker til de fleksible ensembler, som kan bruges igen og igen og som også kræver, at eleverne er medkomponerende. Dette gør, at eleverne får et større ejerskab overfor musikken.
Patchwork Musik – Isfjeldet – der er uropført ved Maniitsoq Musikskole i Grønland, er udgivet hos Edition S og kan findes under deres musikskoleserie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *