Undervisning

Til daglig er jeg fløjtelærer ved Rudersdal Musikskole hvor jeg varetager undervisningen i fløjte, kompagnonundervisning med 0 klasse samt musik for 1 klasse og karrusel for 2 klasse.

Privatundervisningen kan også foregå i mit eget hjem. Prisen for undervisningen følger Dansk MusikPædagogisk forbunds vejledende satser for privatundervisning. Har du særlige behov eller ønsker så kontakt mig på fluteanne@gmail.com for at høre mere om dine muligheder.

Satserne for privatundervisning sæson 20/21:

Enkelt lektion med aftale fra gang til gang:
480 kr pr. lektion a’ 50 min

Ugentlig aftale uden sæsonbinding:
445 kr pr. lektion a’ 50 min. I alt 1780 kr pr måned
222,50 kr pr lektion a’ 25 min. I alt 890 kr pr måned

Ugentlig lektion med sæsonbinding:
362 kr pr lektion a’ 50 min. I alt 1448 kr pr måned
181 kr pr lektion a’ 25 min. I alt 725 kr pr måned.

Der vil i alle tilfælde blive indgået kontrakt mellem underviser og elev. Alle regler for afbud, sygdom og udmeldelse følger reglerne fra Dansk MusikPædagogisk forbund.

Lidt om mig:

Jeg er uddannet fløjtenist og musikpædagog fra Nordjysk Musikkonservatorium.
Ud over en masse forskellige kurser i børnerytmik tog jeg i sommeren 2019 et kursus som Music Mind Games teacher og bruger det meget i min undervisning af de små elever.
Jeg har desuden en diplomuddannelse i Kunst og Kulturformidling for børn og unge fra College Sjælland samt et enkelt projektledermodul fra Smartlearning.
Jeg deltager løbende på pædagogiske kurser, for hele tiden at være opdateret på de nyeste pædagogiske metoder.

I mere end 20 år har jeg undervist elever i alle aldre. De yngste helt ned fra 5-års alderen og op til pensionister der vælger at tage fløjtespillet op igen efter endt arbejdsliv eller vælger at starte med at spille fløjte som en dejlig ny hobby.

Jeg har udviklet min egen fløjtebog – Min fløjtebog 1 og Min fløjtebog 2 – da jeg manglede godt undervisningsmateriale til de små elever. Bogen kan købes ved henvendelse til fluteanne@gmail.com.
I min søgen efter andet godt materiale kom jeg i kontakt med et internationalt fløjtelærersamarbejde, www.FlutePlay.ca, hvor vi i fællesskab prøver at skabe bedre undervisning for de små fløjtespillere.
I Danmark arbejder jeg tæt sammen med Christina Enig – www.Christinaenig.dk – som også er med i FlutePlay. Vi vil desuden i det daglige arbejde her i danmark sparrer sammen omkring udviklingen af nyt materiale samt undervisningen af vores elever.

Inspiration kan man finde mange steder og en anden tæt samarbejdspartner er Marie Hansen, som også selv har udgivet sit eget materiale – www.minaccordeonskole.dk
Sammen med Marie har jeg udviklet Nodeboxen.dk som er Teori og Hørelæremateriale på dansk til de yngre elever.
Vi vil desuden udvikle sammenspilsbøger og andet materiale som kan bruges i mange forskellige konstellationer.